Nogle af mine billeder på Flickr

nov 152011
 

Hvordan har du det når du yder allerbedst? Hvilke associationer kommer der ind i dit hoved? Mest de positive – ik’? Frygt er måske nok en kilde til energi og kan også motivere, men der er betydelige omkostninger forbundet med den.

Jo mere skæmte vi er, des mindre klart og fantasifuldt tænker vi og vi agere meget mere reaktiv og impulsivt. Det er nedbrydende for både arbejdsglæden og ikke mindst resultaterne og er hverken godt for dig eller arbejdspladsen og så har det også store konsekvenser for dine medarbejdere hvis du har ledelsesansvar eller en tilsynsførende rolle (eks. projektleder).

Som leder har din energi en meget stor indvirkning på dem som du er leder for, alene p.g.a. din autoritet. – Sagt på en anden måde: Hvis din adfærd øger nogens frygt eller affører negative følelser for den sags skyld – vil de næsten med sikkert blive mindre effektive.

Jo mere positiv din energi er jo mere sandsynligt er det at deres energi vil være positiv og dermed vil resultatet have større chancer for at blive godt.

 Leave a Reply

(skal udfyldes)

(skal udfyldes)