Nogle af mine billeder på Flickr

nov 112010
 

Giv Burundis børn chance

I Burundi som er et lille land i det Centrale Afrika betaler staten kun for de første 6 års skolegang. Derefter må man klare sig selv, og kun de aller rigeste har råd til at sende sine børn i skole.

Med din hjælp kan de gå videre de næste 4 år og måske endnu 4 år, hvis du beslutter dig for det at binde dig til periode 2.

Vi tager udgangspunkt i de bedste elever til de familier som ikke har råd til at sende deres børn videre på skole. Pengene du sender går 100% ubeskåret til projektet. (Altså ingen penge går til administrationen, der er idealistisk drevet og med 100% frivillig arbejdskraft)

Hun har en drøm....

Pengene bruges til :
– Skolebøger
– Skoleuniform
– Sko
– Mad
– Ophold på skole (de bliver som regel sendt på kostskole)
– 2 hjemrejser årligt.

Dette for kun kr 2.50,- pr dag eller kr 75,- pr måned

Du følger dit fadderbarn og vil modtage information 2-3 gange årligt. Eleverne er typisk 13-15 år alt efter hvornår de kom i skole.Har du lyst til at blive fadder så kontakt Anne M Roulund på +47 413 32 298 eller Anders Roulund På +47 957 97 233

Husk …. at DU kan gøre en forskel….


  5 Responses to “Bliv fadder for et skolebarn i Burundi”

 1. Superb blog post, I have book marked this internet site so ideally I’ll see much more on this subject in the foreseeable future!

 2. Great work keep it coming

 3. Jeg faldt lige over dit indlæg, og blev glad, da jeg så, at indlægget var en opfordring til at gøre noget godt for andre og hjælpe Burundis børn.
  Jeg har selv en blog: Ringe i Vandet, hvor jeg fortæller om alle de muligheder man har, for at gøre en forskel for folk, der ikke har de samme ressourcer og rettigheder, som vi har her i Danmark.
  Hvad er det for en organisation, som varetager fadderskaberne for børnene i Burundi?

  Venlig hilsen
  Bettina

 4. Hej Bettina,

  Undskyld det sene svar og det er i øvrigt et rigtig flot arbejde du har gjort med din blog. Min Storebror, der p.t. er bosat i Norge, har sat initiativet med skolegang for Burundibørn i værk kva vores opvækst i Burundi.
  Initiativet er desværre løbet ud i vandet da de Afrikanere der skulle administrere det lige pludselig havde mange flere elever end der var betalt for. (der var 15 donere til 15 børn, men mindst 50 elever) Altså flere gratister af ‘venner og bekendte’ end der var sponsorerede elever. 🙁

  Derfor har vi desværre stoppet donationerne, men elever fik da i det mindste et eller 2 år.
  De venligste hilsener
  Peter

 5. Rigtig fint indlæg!

  Det er rigtig godt at opfordre til at gøre noget godt for andre 🙂

  Jeg har selv iværksat et projekt, hvor vi sælger blåbøger og donerer en fast del af overskuddet til velgørende formål. Vi har valgt organisationen SOS Børnebyerne, som vi mener gør et rigtig godt stykke arbejde. Vi har i den forbindelse også betalt for at blive SOS-FADDER.

  Elever, som hvert år køber blå bøger, kan med vores model nemt være med til at støtte folk i nød verden over.

  Der er forresten også en blog tilknyttet hjemmesiden, hvis nogle skulle være interesseret 🙂

  Hilsen
  Emil

 Leave a Reply

(skal udfyldes)

(skal udfyldes)